Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, януари 18, 2019

Хороскоп на женствеността: най-ясната дефиниция на женски магнетизъм-Телец-създава за мъжа и ада, и рая, Овен взима всичко от живота

януари21/ 2018

Всички мъже  заявяват, че жената трябва да е женствена. Това е само един проблем – никой не може да обясни какво има предвид.

Привличането на жените все още остава мистерия. Но астролозите са изяснили многобройните спорове: женственост – това е различно.

Всеки знак на зодиака има своя специална женственост. Ще ви запознаем с хороскопа на женствеността . Но не забравяйте, че всяка жена е индивид, а хороскопът показва само общи черти, които обединяват представители на един и същ знак.

 

Женската енергия

 

Овен – Амазонка

Жената Овен взима всичко от живота. Тя първо ще зажуми на стената, а след като се обърне, ще реши тя, кой ще попадне под горещата ѝ ръка. Но тя не е просто дива амазонка, но и много импулсивна ловджийка и хитри жена. Тя постига целите, но след това е истинско добро момиче. Мъжете харесват нейната яснота във всичко. Тя ясно информира партньора за предпочитанията си.

Телецът е богинята

Момичето зодия Телец обича, когато се жертват заради нея. Дори това да не е така, за нея това е задължително. Тя винаги получава това, което иска от живота, а за някои изглежда нещо неразбираемо. Настроението й не може да бъде познато. Това е, което я привлича. Тя, като истинска богиня е зла, а после добра. По принцип тя може да създаде за мъжа и ада, и рая. Всичко зависи от предимствата пред него.

Близнаци – нимфа

Много романтичен и наивен човек. Изглеждаше, че е останала в юношеството. Не, тя е много умна, има семейство, деца. Но в живота й има бунтовен живот и дори безкрайно сладък. Тази детска спонтанност, заедно със сексуалността, просто кара всеки да полудее. Дори в напреднала възраст тя ще носи шик прическа, ще пие вино с приятелите си и ще се влюби.

Рак – мадона

Рак е майка на женствеността. Но не и тази, която се бърше всяка минута и се храни със сини очи, а тази, която знае как наистина да обича и да се грижи. И границите на тази грижа не са и няма да бъдат: Своите близки ще защитят от всекиго. Тя винаги е много спокойна и усмихната, че тя просто насочва главата си към мъжете. Между другото, наблюденията показват, че съпрузите на тези жени са успешни и щастливи.

Лъв – кралицата

Жената Лъвица е наистина кралица, защото там, където се появява, всички други жени престават да съществуват изведнъж. Тя винаги се държи величествено и умело използва достойнството си. Само истински крал може да бъде спътник на жената Лъв. Останалото може да изглежда арогантно и студено. Но това е нейната светлина. Всеки иска да я завладее, но малко хора могат да го направят.

Дева – мъдрецът

Дева знае каква е истинската мъдрост: армирана бетонна логика, аналитично мислене, истинско наблюдение на шпионаж и феноменална памет. Това е силна и независима жена, която не живее от илюзии.

Тя е самостоятелна и икономична, така че мъжете са на мнение, че това е отлична домакиня. Всъщност, меркантилизмът на Дева не изчезва. Но тя е разумна, така че знае как да го скрие добре и внимателно използва спътника си.

Везни – ангел

Това е момиче. Тя е много нежна и крехка, но весела и приятелска. Нежно и треперещо същество, което всеки се страхува да не обиди и иска да се защити от този зъл свят. Тя чете много и мечтае. Много романтична природа, която знае как да се възхищава и да се радва. До такава жена човек винаги се чувства силна.

Скорпион – жената вамп

Това е истинска запалима смес: женствена фамилия , вещица и съблазнител. Скорпионът успешно съчетава всички качества, които обикновено се приписват на жените, без да прави разлика между положителни и отрицателни.

Това е много хитра и коварна жена, която може би ще мразите, но никога няма да я забравите и винаги ще я помните ентусиазирано. Много често са самотни, защото не всеки може да поддържа този характер, но нещо в Скорпионите все още се придържа.

Стрелец – куртизанката

Жената Стрелец много умело използва женствеността си. Тя включва всичките й очарования, когато се нуждае от тях. И това се случва рядко. Тя знае как да бъде жената, за която човек мечтае. Такава цяло беззащитна и красива е невъзможно да мине през нея. Тя може безопасно да остави Лъвици и Скорпиони зад себе си. Тя има таланти за всички случаи.

Козирог – Муза

Това е мечтата на поет и художник. Задържани, мистериозни и вдъхновяващи. Дамата Козирог с един от външния си вид може да накара един мъж да изпълни най-обичаните си желания. Но в същото време тя може да поеме някои от задълженията на мъжете. Например финансова или организационна работа, така че нищо да не я спре да го прави.

Водолей – хитрият Водолей

Тази жена никога не стои неподвижна и много често се променя както външно, така и вътрешно. Това е истинска красота, умна и спортистка. Никога не е скучно с нея, жена, която хората много харесват. Спътникът ѝ никога не може да разбере дали е с него или не. Тя предпочита да живее в най-голяма степен и не отрича нищо.

Риби – актриса

Колко умело може да играе различни роли! Сега я погледнете и тя се усмихва и след миг може да ви изяде злобно. Но това не е само в състояние да се промени и да се адаптират към обстоятелствата, но бързо да свикне с ролята и започва да сподели интересите на мъжа: може да стане изведнъж един рибар, а бизнесмен и политик. Актрисата все още е една.

Съгласни ли сте с това описание? Кажете ни в коментарите какво мислите, че това означава женственост . Не забравяйте да споделите своя хороскоп с приятелите си в социалните мрежи!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...