Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

Само една лъжица от това ще пречисти черния ви дроб

февруари14/ 2018

Най-доброто средство за превенция на здравето на черния дроб е неговото всекидневно почистване, тъй като здравият черен дроб гарантира жизненост, енергия, добър външен вид и добро настроение, пише zdravno.bg. Черният дроб в нашето тяло има ролята на „завод за кръв“.

Той участва в процеса на възобновяване на кръвта. Също така помага за укрепване и стимулиране нахраносмилането в организма

. Прави още една важна функция: почиства кръвта и елиминира токсините от нея.

Най-добрият начин за превенция на здравето на черния дроб е неговото всекидневно почистване – всяка сутрин на празен стомах, пийте по една супена лъжица зехтин, смесена с една супена лъжица лимонов сок. След това можете да се насладите на закуската.

След един месец ще усетите промяна. Вашият външен вид ще се подобри, тъмните кръгове под очите ще изчезнат, тенът ви ще стане чист и ще изглеждате подмладени. Червата ще работят като часовник, ще забравите за запека и храносмилателните проблеми . Ще се чувствате здрави и с много положителна енергия.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...