Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, март 23, 2019

Събуждате се през нощта по едно и също време, имате следните проблеми според часа

март11/ 2018

Ако често се събуждате през нощта, това може да бъде индикатор за много умствени и физически трудности, за които не сте наясно. Според традиционната китайска медицина, енергията се предава на различни органи в рамките на 24 часа, тъй като те могат да бъдат регенерирани и да функционират правилно. Но ако нещо не е наред с тази енергия, тогава имате проблем …

21.00 – 23.

00 ч.
През този период се установява баланс на ендокринната система, която отговаря за хормоните и метаболизма. Ако имате проблеми със съня през тази част на нощта, може да сте подложени на стрес поради събитията от последния ден или поради това, че ви очаква на следващия ден. Тази енергия е блокирана, ако не се храните правилно.

23.00 – 01.00 ч.
Събуждането по това време на нощта показва, че нещо ви измъчва, тоест имате тревога за съвестта си. Тогава ин (женския аспект) енергията се превръща в ян (мъжки аспект). През този период жлъчката е активна, така че ако сте будни, това е знак, че сте смазвали прекалено много мазнини.

01.00 – 03.00 ч.
Ако сте най-събудени по това време на нощта, вероятно сте ядосани и разочаровани, т.е. сте били пълни с отрицателна енергия през целия ден, което също засяга съня. Трябва да се отпуснете, защото този период от нощта е от голямо значение за вашето тяло, което точно тогава отхвърля токсините и се подновява. Също така може да имате проблем с черния дроб, така че би било добре да посетите лекар.

03.00 – 05.00 ч.
Скръбта и болката са причините, поради които сте будни по това време, но и ако се чувствате студени, докато спите. Възможно е да имате проблем с белите дробове или ако нямате достатъчно кислород в тялото си.

През тези часове червата са активни и токсините, които се разграждат през нощта, бавно излизат от тялото. Ако сте яли много късно или ядете нездравословни храни, това може да е причина да се събудите в тези часове.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...