Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

За тази студентка вече е късно! Дано вие не постъпвате така, за да не бъде и за вас късно един ден!

юни15/ 2018

Студентка преминала през травматично преживяване, след като се състезавала с приятелите си в пиене на уиски. Завършила в кома поради отравяне от алкохол, а лекарите се чудели дали студентката (21) се е опитала да се самоубие.

Този въпрос показвал колко било сериозно състоянието й.
 
Студентката по журналистика от Невада, Хана Лотриз (21) изпила пет пъти повече от границата за шофиране под въздействие на алкохол и веднага след това е изпаднала в кома.


 
Преди да отидат на концерт се надпреварвали кой ще изпие повече уиски от бутилката, без да спира. След като изпила шиишето, казала на приятелите си, че е добре, но и се е случило нещо, за което никой не бил готов – спряла да диша и изпаднала в кома.
 
Последното нещо, което си спомня е моментът, когато се е събудила от комата. Имала тръбичка, която се спускала в нейното гърло, а ръцете и били вързани, за да не може да я извади, когато се събуди. Лекарите казали, че мозъкът й не реагира. Извадили тръбичката от гърлото й няколко часа след като се събудила.
 
Хана твърди, че оттогава напълно е променила мнението си за алкохола и че днес надпиването е заменила с чаша вино.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...