Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

Ако дъхът ви мирише по този начин, имате сериозен здравословен проблем!

юни16/ 2018

Група изследователи смятат, че болестта може да се открие според миризмата на дъха. Ако дъха ви мирише на препарат за лак от нокти, тогава имате деменция, ако ви мирише на развалена риба трябва да проверите бъбреците.

Също така, изследователите обясняват, че инфекциите на пикочния мехур може да предизвикат урината да има миризма на амоняк, а рубеолата може да направи потта да мирише на прясна риба.

Шизофренията прави потта да мирише на оцет, докато стомашният тиф прави кожата да мирише на прясно изпечен хляб.

Една пациентка дори твърди, че тя самата си помирисала рака.

Друга жена заявила, че когато нейният съпруг имал рак на простатата,а друг на белите дробове, миризмата е силна и мерише сякаш се разпадат техните органи.

Д-р Прет който е част от това изследване е щастлив, че са открили нов начин за откриване на различни заболявания, сред които рак. Той просто се надява, че ще успее да намери аромат за откриване на рак на матката, който почти винаги се открива в късен етап. Защото кучетата имат страхотен усет за миризма, той ще ги използва, за да му помогнат да се развие това изследване. Надява се, че с тяхна помощ ще създаде електронен нос, за да открива болестите.

– Можете да имате силата като носа на кучето само с един чип колкото малкия ви пръст. Това е устройство, което може много да ви защити, заяви д-р Прет.

Още едно устройство може да помогне на пациентите, които смятат, че имат рак. Чрез издишване в едно устройство, те за 10 минути ще знаят дали са болни от рак, без да се излагат на лъчите. Това устройство може да спести милиони жени от справяне с рока на гърдата.

Устройство вече се тества в медицински център в Холандия и лекарите смятат, че за две години може да започне да се използва много успешно.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...