Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Български професор измисли лечение за рак и оздравя напълно от него! Ето и уникалната му рецепта

февруари28/ 2017
лечение за рак и оздравя напълно от него! Ето и уникалната му рецепта" data-essbisHoverContainer="">

Професор Янаки Караджов е един от онези, които не трепват при поставянето на диагнозата, че имат рак, съобщава Доктор бг.

Той решава, че ще се спаси и го прави.

Той изрично отказва химиотерапията, считайки че тя ще го съсипе. На базата на всички свои знания той измисля лечение на рак, което се основава на природни средства.

Ползвайки ги, проф. Караджов се спасява изцяло и днес е здрав, въпреки че са го определяли за обречен.

„В основата на зелевия сок стои лактобацилус плантарум. Той създава уникалния вкус на традиционните български туршии и бидони с кисело зеле. Този лактобацилус може да вирее единствено на територията на България, поради това често казвам, че ни е дар от Бог.

Ето какво прави той:

Вземам един пластмасов бидон от 100 литра. Пълня го наполовина със зеле и наполовина с чешмяна вода. Вътре слагам още 3-4 ябълки, лимони и дюли. Когато зелето втаса добре и сокът е готов, прибавям 370 гр. пчелен прополис и половин кг. настърган хрян. Получава се силен имунопрепарат.

Предпазва от грип, от настинки, изкуствени вируси даже. Би могъл да се използва и за сваляне на килограми, тъй като успешно пречиства тялото от токсините.

Страхотен е за хора, застрашени от рак, но и за такива – от респираторни болести. Зелевият сок го пия по няколко пъти дневно, по една винена чаша.“ – обяснява проф. Янаки Караджов.

Възрастният мъж подарява рецептата на всички и никога не е искал пари за нея. Той успява да поддържа здравето си в добро състояние и чрез правилно хранене. Професорът никога не сядал на масата без кисело мляко, мед или други пчелни продукти.

Благодарение на рецептата му досега има излекувани десетки хора, а на родния ни пазар от тази зима вече се продава зелева туршия с мед. Знае се, че тя умее да открива количеството на ракови клетки в организма, тъй като повишава Ph.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:лечение, рак
loading...