Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Формата на пъпа може да предупреди за скрити заболявания!

февруари28/ 2017
пъпа може да предупреди за скрити заболявания!" data-essbisHoverContainer="">

Формата на пъпа е нещо почти индивидуално

Всички плацентни бозайници, включително хората, имат пъп.

Ние имаме пъп, защото всички сме били свързани с тялото на майката посредством пъпна връв. Вгледайте се във формата на пъпа – вашето тяло се опитва да ви предупреди за някои опасности, които могат да се появят изневиделица.

Ако сте внимателни, вие ще бъдете в състояние да разпознае тези сигнали.

Днес ние ще ви разкажем за скритите заболявания, за които се опитва да ви предупреди формата на пъпа.

Неговата необичайна форма може да е предупреждение като малки отклонения или промени в организма, така и за тежки заболявания, които дебнат в засада.

Каква е формата на пъпа? Вдигнете блузата и погледнете!

Пъп във форма на дъга

Тази форма обикновено означава, че имате проблем с наднормено тегло и сте склонни към нарушения на храносмилателната система.

Изпъкнал пъп

Изпъкналата вътрешна част на пъпа може да посочи предстояща поява на херния. Необходимо е да се консултирате със специалист, ако сте забелязали тази аномалия.

Само една част на пъпа е изпъкнала

Това може да означава непоносимост към студ. Погрижете се за себе си, обличайте се по-топло, внимавайте да не се преохлаждайте и пийте повече чай от джинджифил – той сгрява чудесно и е идеално средство за вътрешно затопляне.

Вдлъбнат пъп

Ако едва-едва виждате пъпа си, най-вероятно имате проблем с черния дроб. Възможно е да имате омазняване на черния дроб, а така също и проблеми с бъбреците. Тази форма на пъпа най-често се появява при хора с наднормено тегло.

Пъп, наподобяващ бадем

Вие сте изложени на болка в мускулите и имате предразположеност към мигрена. Но тази форма също така може да бъде признак и на слаби кости.

Дори и да откриете някои промени във формата на пъпа, не се паникьосвайте! Потърсете допълнителна медицинска помощ, за да сте по-сигурни пише lekuva.net.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...