Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Всички жени си мислеха, че от този вид с*кс не могат да забременеят, но уви. Лекарите са категорични!

май11/ 2018

Аналният секс или свещения граал в мъжкия свят носи сериозно удоволствие в леглото. И най-важното е, че не може да доведе до забременяване.

Или така се считаше до скоро…

Всички знаем как жената забременява по време на полов акт – само при вагинален секс. Но урологът Брайън Стекснер твърди, че е имал пациентка, която забременяла по време на практикуване на анален секс.

Всеки ще си каже, че е невероятно, но неговото обяснение е медицински обосновано.

Тя успяла да зачене в следствие на „клоакална малфромация“, която се проявява при 1 от 50 000 жени. Това е състояние, в което ректума и вагината не успяват да се разделят чрез различни канали и накрая всички течности се събират е един. В този случай пациенктката имала съвсем лек пропуск, който довел до тази аномалия. Дамата не можела да повярва, че е бременна, след като през последния месец имала занимания само в „задния двор“.

След като рентгеновите снимки били проявени, докторите потвърдили, че е забременяла от анален секс.

Жалко, че в такива несигурни времена и последното мъжко удоволствие е на път да изчезне. Добрата новина е, че това заболяване може да се коригира чрез операция.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...