Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Ако сте Овен, Лъв или Стрелец в понеделник финансова облага, Близнаци, Везни или Водолей стресова ситуация

януари14/ 2019

Интензивен старт на седмица за повечето зодии в понеделник. Опитайте се да зап очнете организирано, за да се радвате на успех в края ѝ.

Заслужава си да опитате нещо нова в която и да е област. Ако сте Телец, Дева или Козирог, може надеждите ви да се окажат напразни, но не се отчайвайте.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник приемете филосoфски нещата, които приключват в живота ви. Нека вятъра да отнесе облаците, за да даде място на слънчевите дни. Вслушайте се в съветите на по-възрастен мъж. В понеделник  може да получите някаква финансова облага, въпреки че богатството е във вашата вяра. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник напразно ще очаквате важна за вас новина свързана с пари. Ако срещнете бременна жена – за хубаво ще е! Ако имате контакти с банкова, данъчна или юридическа институция, може да се почувствате обидени от отношението на техен служител към вашия проблем. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей,в понеделник може да изживеете стресова ситуация свързана с по-възрастна от вас жена. Денят вещае разговори с хора, които ще ви посетят в дома ви или с които ви предстои да се срещнете. В понеделник ще сте склонни да мечтаете, да „хвърчите из облаците“ и вероятно подобно бягство от ежедневната рутина ще ви съхрани от неприятни емоции. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще отделите време за по-сериозен размисъл относно ваши предстоящи планове. В някои случаи те могат да имат връзка с момиче или с млада жена от семейството ви. Понеделник ще бъде важен ден за медитация и за физически занимания. Не забравяйте да направите едно важно плащане. Вечерта разпуснете с чаша вино и приятни занимания. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...