Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, август 25, 2019

Яжте ги заедно така и следете кръвното си налягане и холестерола – Вашият лекар ще остане без думи!

април26/ 2019

Лимон и чесън, ако ги имате, яжте ги заедно! Ние имаме добри причини за това.
Всъщност, знаете, че лимона и чесъна носят много ползи за здравето. Чесънът има антибактериални, противогъбични, противовъзпалителни и противоракови свойства. В допълнение, лимонът е богат витами С, който има антиоксидантно действие, противовъзпалително и противораково.


Ние ще ви кажем, че витамин С е нестабилен на топлина и следователно никога не трябва да го поставяте в гореща напитка или храна Изчакайте да се охлади.
За да се върнем на темата, чесън и лимон комбинирани заедно са още по-мощни.
Смесени те ще намалят високият холестерол, кръвното налягане и ще почистят запушените кръвоносни съдове, като предпазват от инфаркт. Тази комбинация убива раковите клетки, както и предотвратява развитието им. Ето как можете да си я приготвите:

Вземете 4 глави чесън и 5 лимона.

Изчистете и нарежете чесъна, а лимонът измийте добре. В блендер поставете чесъна и лимоните, като 3 лимони да бъдат с кора, а 2 обелени. След това добавете 2 чаши вода. Пасирайте и изсипете в буркан.

Консумирайте 1 супена лъжица преди ядене. 2 пъти на ден. Ако страдате от рак, можете да увеличите дозата, но след един месец прекъснете приема за 10 дни.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...