Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, август 25, 2019

Научила, че й остават само още 2 години живот: Разбрала се с децата и ето какво направила!

април26/ 2019

Англичанка Анабел Ночири е професор по изкуство, която миналата година научила, че развива рак на костите, който е достигнал четвърто ниво. Първото нещо, което е направила, когато научила, че й остават още две години живот, след брак от 28 години.

Преди седем години преборила с рак на гърдата , но две години по-късно усетила силна болка в крака. Лекарите са установили, че туморът се е върнал в бедрото.

„Направих списък с желания, първото нещо е да оставя съпруга си. Имах добър живот, но се чувствах в капан и исках да се освободя. Знаейки, че ми остава още малко време, не можех остатъка от живота си да прекарам работейки като домакиня!“, искрена е Анабел.

Преди да реши да го напусне, тя разговаряла с децата си. Тя им казала, че не може да приключи брака си без тяхната благословия. От наследените пари купила апартамент, а след това съобщила на съпруга си, че си тръгва.

„Мислех, че  е само преходна фаза и че аз ще се върна, но наистина не исках остатъка от живота си да прекарам в кухнята като вечерям, исках да се освободя. Не го напуснах, за да бъда с някой друг, но оттогава имам много щастлив любовен живот, и той си намери друга и също е щастлив.“, продължава Анабел.

Разводът е само една точка в списъка с желания. Анабел се върнала на рисуването, ходи на салса и пътувания. 

„Не исках, след като получа рак, да продължа да бъда скучна личност. Поради това станах много по-смела жена, която не се страхува от нищо.“

Когато лекарите й казали лошата новина, била много ядосана на Бог и спряла да ходи на църква, но по-късно приела ситуацията, в която се намира, и сега живее щастливо.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...