Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, септември 21, 2019

Ето как изглежда днес, детенцето, което никога не е пробвало захар в живота си

април26/ 2019

Има толкова много захар и преработени съставки в храната ни тези дни, че е трудно дори да се избегне. Въпреки това, с точното количество всеотдайност и знания, можете да ядете напълно органично – точно като бебе Грейс.

Грейс Купър е две и половина годишно бебе, което никога не е яло и един грам преработена захар през целия си живот. Тези дни удивителното е, че родителите й били в състояние да я предпазят от захарта, защото е скрита в толкова много различни неща, под всякаква форма.

Всички хранителни бебешки продукти на пазара тези дни твърдят, че са органични, здравословни и 100% плодове или зеленчуци. Но е всъщност точно обратното. Някои водещи детски храни са пълни с консерванти и захар, преработена. Те са абсурдно нездравословни за вашето бебе, а вие винагие  по-добре да храните детето си с домашна храна. Въпреки, че отнема малко повече време и е малко по-скъпо, си струва в дългосрочен план за вашето бебе. 

Вземете Грейс Купър за пример!

Шан, майката на Грейс казва, че след като Грейс е достатъчно голяма, ще разбере защо Шан не харесва тези храни, а тя ще й даде избор да остане на диета или не. „Ако тя яде хляб аз няма да изпадам в истерия“, казва Шан пред Дейли мейл, когато момичето е само на 13 месеца. „Тя ще отиде на място с много деца, и аз няма непрекъснато да й казвам, „не, недей да ядеш това, или онова, защото е вредно“, важното е принципът да се спазва.

Диетата, която Грейс спазва е изключително богата на хранителни вещества и е отговорна за лъчезарната й кожа и имунна система като желязо.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...