Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, септември 21, 2019

Съпругата ми и аз сме женени от 50 години. Диабетици сме и това средство успя да регулира кръвната ни захар

май13/ 2019

Диабетът е хронично заболяване, което възниква, защото панкреасът не синтезира количеството инсулин, от което човешкото тяло се нуждае. Или го произвежда с недобро качество или не може да го използва ефективно.

Инсулинът е хормон, произведен от панкреаса.

Основната му функция е да поддържа правилните стойности на глюкозата в кръвта.

Той позволява на глюкозата да влезе в тялото и да бъде транспортирана до клетките.

В допълнение, тя помага на клетките да съхраняват глюкозата, докато не се наложи употребата й. При хора с диабет има наднормено количество глюкоза в кръвта (хипергликемия), тъй като не се разпределя правилно.

Експертите предупреждават, че ако пациентите не спазват правилното лечение, тъканите могат да се окажат повредени и да причинят много сериозни усложнения в тялото.

Ако сте човек с диагноза диабет, вие сте диабетици. За това ще ви споделим рецептата на хора, които са диагностицирани с това заболяване, но са се излекували благодарение на тази рецепта.

В допълнение това лечение помага да се свалят общо 11 килограма само за 25 дни. Ще откриете, че съставките, използвани за лечение на диабет, могат да бъдат получени по всяко време на годината и най-доброто е че те са естествени, така че може да се приема без риск.

Смути за борба с диабета

Съставки:

2 банана

2 ябълки

1 шепа червено зеле

5 кивита

1/2 литър вода

Метод на приготвяне:

Всичко, което трябва да направите, е да поставите всички съставки в блендер, да започнете смесването и да спрете, докато не получите гъста напитка.

Тази напитка може да се приема всеки ден, независимо от времето, въпреки че е препоръчително да приемате на празен стомах сутрин и да го пиете, веднага след като сте го подготвили, защото ако изчакате повече, всеки от елементите ще загуби своите ползите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...