Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Не сте и подозирали! Хората със сини очи крият огромна тайна! Ето каква е тя!

юни04/ 2019

Синият цвят на очите е вторият, най-разпространен цвят по света. Изследователи твърдят, че хората с този цвят на очите произлизат от един и същ прародител от далечното минало.

Първоначално всички хора са имали кафяви очи. Cинитe са се появили по-късно, в резултат на генетична мутация, пише Дарик.

Изследванията показват, че синеоките се реализират много по-добре в живота, в сравнение с мъже и жени с друг цвят на очите. Те често могат да се похвалят с лични постижения, от които са напълно доволни.

Също така са миролюбиви и искат всички около тях да са щастливи. Те обаче имат скрита сила, която карат хората около тях винаги да им се доверяват.

Често хората със сини очи имат по-продължителни връзки – приятелски, семейни, любовни. Обикновено общуването с човек със сини очи е леко и приятно. Точно затова те имат много приятели.

За зеленооките например се твърди, че винаги предизвикват завист, а сивите очи са символ на лидерски способности. За синеоките са казва още, че сякаш са имунизирани срещу болката и имат висок праг на болка изобщо.

Те са много издръжливи и рядко можете да ги чуете да се оплакват. Те притежават огромна вътрешна психическа сила, която обаче повечето хора не забелязват.

На пръв поглед ги определят като плахи и неуверени, но след като ги опознаят добре разбират, че това не така.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...