Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Алена вещае! Ето кой ще плаче и кой ще пирува през първата седмица на юни! Тази зодия са златните късметлии!

юни04/ 2019

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

Ще бъде добре, ако обърнете внимание на някои изоставени дела, свързани с работата и финансите ви. Моментът е подходящ да платите стари задължения, ако не сте го сторили досега.

Не е удачно да давата пари назаем, тъй като може да съжалявате.

Ако вече сте допуснали тази грешка, през следващите дни ще имате възможност да си извлечете поука.

Телец
Периодът е доста благоприятен за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари – може неочаквано да получите някакви средства или пред вас да се открие шанс за допълнителни приходи. Понеделник и вторник са особено подходящи за уреждане на финансови въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилните решения. В сряда обаче може да попаднете в напрегната ситуация и да се чувствате изнервени.

Близнаци
Идните дни ще бъдат време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи – в личен или служебен план. Не се учудвайте, ако наяве излизат несвършени задачи от близкото минало или пък просто нищо не се случва – застоят ще бъде закратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо.

Рак
Ще трябва да помислите добре и да вземете решение кой път да следвате оттук нататък. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предавид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете, но може да промените нагласата си към нея и така бъдещето също ще бъде различно.

Лъв
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Знайте, че планетите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните преживявания ще бъдат много силни през следващите дни. Ако не сте обвързани, има добра перспектива за нова тръпка.

Дева
Периодът ще бъде спокойне за вас и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да фокусирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че точно сега имат нужда от почивка и от повече развлечения – моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални, ще изпитвате потребност другите да ви угаждат и ако това не се случи, няма да ви стане никак приятно.

Везни
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да разпуснете малко. Най-трудните астрологични влияния, които ви въздействат от известно време насам, вече започват да отшумяват, така че има вероятност да намерите разрешение на някои проблеми и да ви олекне на душата.

Скорпион
Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното развитие. В понеделник и вторник може да свършите доста добра работа, тъй като ще бъдете концентрирани и много продуктивни. Ако ви предстои някаква по-специални изява, не се притеснявайте, ще се справите добре.

Стрелец
Ще се справите по-добре с всекидневните си задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което правите. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща, домакинските задължения, плащане на сметки и рутинни задачи. През следващите седмици ще имате достатъчно време и възможности да пътувате.

Козирог
Ще трябва да приемете, че материалните блага, към които се стремите, няма да дойдат по друг начин, освен чрез труд и използване на личните ви дарби и професионални умения. Финансовите трудности, през които много от вас преминават, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора – например родители или приятели, или още по-зле – на хазартни дейности, а да си стъпите на краката и да поработите здраво.

Водолей
Най-важното условие за успех и в личните, и в служебните отношения, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към разбирателство и да работите в екип. Дори да ви се иска да наложите мнението си, спрете за миг и дайте възможност на хората около вас да споделят какво мислят. Ако през изминалите седмици сте се чувствали изнервени и всички са ви дразнели, не се безпокойте – влиянието лека-полека отминава.

Риби
Ще умувате и ще трябва да вземате решения, защото иначе около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни, за да се справите с някои битови или административни въпроси. Ще се наложи да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега. Може да се наложат промени заради здравословен проблем.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...