Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, октомври 21, 2019

Професор Неумивакин предложи ефикасен народен метод за прочистване на дебелото черво и цялото тяло от паразити

юни09/ 2019

Знаете ли, че професор Неумивакин е посветил голяма част от работата си на различни методи за пречистване на тялото от шлаки, камъни и дори хелминти(паразитни червеи в човешкото тяло, които обитават гостоприемника)? Ще говорим за последните.

Ето какво препоръчва професорът:

Народни средства за паразити

Почистване на тялото със сода – методът не е нов и е широко използван от древни времена. Съвременният човек, от друга страна, използва широко лечебните свойства на содата за хляб за борба с хелминти и други. Между другото, сред популярните методи за борба с бича на почистване на тялото содата е на първо място.

Без значение колко нелепо звучи, този метод за борба с вредители по метода на Неумивакин е изключително прост: Червеите живеят в кисела среда, а лекото алкализиране, прави тялото неподходящо за обитание от паразити.

Почистването на червата със сода се състои от три прости стъпки, със строгото спазване на които, можете лесно да очистите тялото и да се отървете от паразити.

ЕТАП НОМЕР 1 – КЛИЗМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

В 800 мл преварена вода, охладена до стайна температура, се слага 1 супена лъжица сол- отличен антисептик, качествено чист и измиващ стените на червата.

По време на почистването на червата е по-добре да лежите на една страна или да стоите в положение на коляно-лакът.
За да изпълните процедурата, използвайте клизмата, като я напълните с почистваща смес и поставите върха ѝ в ануса, предварително смазан с вазелин.
След пълното въвеждане на течност, отстранете върха и не правете внезапни движения.
Легнете по гръба и вдишайте дълбоко, задръжте водата най-малко 10 минути, за предпочитане – на 20, след това отидете до тоалетната.

ЕТАП НОМЕР 2 – СОДА

30 г сода за печене се разтварят в 800 мл преварена вода, след като се охладят до стайна температура.
В горната схема въведете разтвора в червата и задръжте до 30 минути.

ЕТАП НОМЕР 3 – ПОВТАРЯНЕ НА КЛИЗМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Крайният етап на дехелминизация се извършва по аналогия с първия, само в разтвор, с изключение на солта, е необходимо да се добави 1 с.л. лимонов сок. Задръжте в продължение на 10 до 20 минути, без да се изправяте и да правите внезапни движения.

Пречистването чрез разтвори на натриев бикарбонат като профилактика на паразитни инфекции трябва да се извършва 7 дни 2 пъти годишно. За най-добри резултати по време на ректалното лечение можете да използвате натриев разтвор перорално .

На първия ден от лечението, 3 пъти на ден, използвайте 0.2 ч.л. сода, предварително разтворени в гореща вода.
От втория до четвъртия ден от лечението дневно увеличете количеството на содата в разтвора с 0,1 ч.

л. По този начин, на четвъртия ден от лечението, концентрацията на сода ще бъде 0,5 ч.л.
От четвъртия до седмия ден използвайте 0,5 л. сода 3 пъти на ден, разтваряйки я във вода.

Важно! Такава терапевтична процедура е противопоказана за деца под 15-годишна възраст, бременни жени, хора с заболявания на храносмилателната система, язва на стомаха и дуоденална язва или захарен диабет.

Този метод на борба с паразитите изглежда неприятен, но не трябва да се страхувате да се третирате със сода! Както показва практиката, чудотворната сила на обикновената сода за хляб е извън съмнение. Лекувайте се упорито, хранете се правилно, пийте много течности, а след това злополучните паразити ще напуснат тялото ви. Бъдете здрави!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...