Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Гърците наричат тази смес течно злато: Опитайте и ще помните тази рецепта до края на живота си!

октомври12/ 2019

Да, правилно прочетохте – просто трябва да изстискате един лимон, да го смесите с 1 супена лъжица зехтин и ще използва тази смес до края на живота си! Можете напълно да ни се доверите!  

Но, дами и господа, преди да започнем с тази статия, бихме искали да ви зададем един прост въпрос –

Събуждате ли се  изтощени сутринта и с усещането, че не разполагате с енергия за нищо? Е, ако отговорът ви е да, тогава сте на правилното място! А сега, най-вероятно ще се запитате – защо? Е, на това е лесно да се отговори – защото в тази статия ние ще ви покажем най-добрата комбинация от зехтин и лимон , която ще ви помогне за детоксикация и прочистване на тялото от всички вредни токсини. Ще се почувствате освежени и пълни с енергия!

Но първо, трябва да знаете, че много хора по света използват тази смес от древни времена – за лечение и профилактика на много и различни здравословни проблеми.

И, както вече споменахме, вие ще бъдете изумени, когато разберете какво може да направи само една супена лъжица смес от зехтин и лимон за вашето здраве. Мисля, че всички знаем, че зехтинът е основна съставка и се използва винаги в средиземноморската кухня.

Той осигурява есенциални мастни киселини, които позволяват на организма да се справи например, с така наречения лош холестерол; също така е отличен начин за прочистване на тялото от токсини. Наречен е течно злато от гърците и римляните, които ценят много неговите качества. Зехтинът трябва да бъде съществен елемент от ежедневната ни диета. А когато става дума за лимон – ние можем лесно да кажем, че това е един от най-полезните плодове на планетата. Той съдържа много здравословни хранителни вещества, витамини, антиоксиданти и може да осигури много ползи за здравето.  

Бележка: експертите казват, че можете да използвате тази мощна комбинация за лечение и профилактика на много различни здравословни проблеми, като например:   .

Борба със запек  – ето какво трябва да знаете: ако комбинирате зехтин с лимон, ще се получи лубрикант за храносмилателната слуз и на свой ред ще се активира функцията на черния дроб и жлъчния мехур. Вие също трябва да знаете, че тази проста, но изключително ефективна защита ни предпазва отвътре, действа като мощен антиоксидант, в състояние е да ни отърве от токсините, пречиства и се грижи за тялото. Тази смес активира храносмилането и помага за премахване на всичко, което не ни е нужно.   .

Срещу сърдечно-съдови проблеми  – ние всички знаем, че зехтинът съдържа мастни киселини, които са изключително важни за нашето тяло за активиране на кръвообращението и премахване на излишния лош холестерол. Тази комбинация има също силни лечебни свойства – което означава, че е много полезна срещу сърдечно-съдови проблеми.   .

Срещу ревматични проблеми  – добре е да знаете, че тази супер здравословна смес има силни противовъзпалителни свойства. Ако я консумирате всеки ден на празен стомах, тя ще ви помогне срещу болки в ставите. Да, а това означава, че вие определено трябва да опитате тази мощна комбинация.   . За да се балансират жлъчката, черния дроб и жлъчния мехур – според експертите, приема на тази смес сутрин, на гладно, може да ограничи растежа на камъни в жлъчката. Пиенето на смес от лимон, зехтин и вода един час преди закуска може да ви пречисти и да помогне за детоксикация на жлъчния мехур, черния дроб и бъбреците.  

Е, сега разбрахте ли, приятели! Това означава, че вие определено трябва да опитате тази мощна комбинация и се пригответе да бъдете изумени от резултата! Ние наистина се надяваме, че намирате тази статия за полезна и няма да  забравите да я споделите с приятелите и семейството си. Благодаря ви и хубав ден!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...