Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Тази маска е най- добрият приятел на кожата на лицето ми, буквално за седмица направи чудеса с него и смъкна 5 годинки от мен

октомври12/ 2019

Две съставки, малко време и дисциплина – това е всичко, което ви е нужно, за да подобрите състоянието на кожата само за седем дни

Ако смесите лимон и кисело мляко, ще получите здравословна смес, която ще направи кожата ви мека и гладка.

Лимонът и киселото мляко имат силата да направят кожата да изглежда по-млада и по-здрава. Ползването на тази смес се препоръчва не само заради красотата.

Тя има и много здравословни ползи.

 

Особеното на тази смес е, че може да се приема и вътрешно. Когато двата прима са съчетани, ползите за здравето и красотата са умножени по две.

Всичко, което е необходимо да направите е да се смесите 120 мл кисело мляко с пресен лимонов сок. Преди са сложите сока, нека киселото мляко да е изцедено. Нанесете сместа върху ръцете си и я втрийте в кожата. След това го оставете за 10 минути. Изплакнете с хладка вода. Нанесете крем, който ползвате обичайно, но нека нанасянето на крема да е поне час след като сте свалили маската.

Ако правите това всеки ден, вие ще забележите, че вашата кожа става много по-мека, отколкото по-рано.

За вътрешна употреба бихте могли да ползвате смес от кисело мляко, лимон и чесън. Нужен ви е сока на един лимон, 2-3 скилидки чесън и кисело мляко около половин чаена чаша. Всичко се смесва, разбърква се и се приема, но не на празен стомах. Тази комбинация е идеална бомба за борба с настинките и грипа. При много тежки случаи на настинка и грип може да карате само на кисело мляко с лимон и чесън , като освен това приемате и много чай. един разтоварващ ден с тази чудна смес ви гарантира много скорошно разтоварване.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...