Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, ноември 15, 2019

3-минутно упражнение за вашето тяло, с което ще възстановите щетите от лошата си стойка и ще ни благодарите! (видео)

октомври30/ 2019

Помогнете на вашето тяло с тази лесна гимнастика, за която ще ви е нужна само една… стена

3-минутна помощ за вашето тяло: тайна, за която ще ни бъдете благодарни!

Разбира се, в упражненията, които са показани във видеото, няма никаква тайна. Тайната е в това, че в днешния забързан живот, хората е необходимо да бъдат сръчквани от време на време, за да се погрижат за своето здраве.

Може би е време да обърнете внимание на проблем, който всички ние имаме навика да игнорираме.

Нашето тяло е доста, доста издръжливо! Замислете се само на какво го подлагаме ежедневно, ежеминутно даже! Защо да не направим нещо за него, като отделим скромните три минути на ден.

Всеки ден два пъти по три минути – замислете се само колко благодарно ще ни е то, и колко по-добре ще се чувстваме. Това особено много важи за онези, които прекарват деня си в седнали удобно пред компютъра, без значение дали работят или учат.

Много хора не са наясно с това, че в по-голямата част от времето стойката им е извънредно лоша, и че това действително причинява много стрес на гърба. Лошата стойка предизвиква проблеми със съня. Недостига на сън ни прави по-уморени. Умората често ни кара да грешим. А грешките, които допускаме, предизвикват стрес. За щастие днес ще научите кои са тези 3- минутни упражнения, които могат да помогнат за справяне с този проблем.

Тези упражнения дават мигновени резултати, които не траят кратко. Поради това, за възстановяване на щетите от лошата стойка, ще е необходимо да положим усилия и да ги практикуваме поне по 2 пъти на ден, сутрин и вечер, най-малко в продължение на месец. След дългата практика резултатите няма да закъснеят и ние ще имаме едни дълготрайни ползи за здравето на гръбначния стълб и шийните прешлени.

Забележка: Тези упражнения не бива да представляват постоянен лек за вече съществуващи и диагностицирани проблеми с гръбнака. Ако е необходимо, помислете за получаване на медицинска помощ. И ако имате каквато и да е болка или дискомфорт, най-добре е да посетите лекар.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...