Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, ноември 15, 2019

Това растение се бори и с най- коварните болести. Убива до 96% от раковите клетки в рамките на 48 часа

ноември04/ 2019

Когато говорим за рак или левкемия, ние всички мислим преди всичко за силни лекарства и химиотерапия, както и общото нещастие и лошото качество на живот. Но в тази статия ще ви разкажем за начините да използвате корена от глухарче и как той може да помогне на хората, които се борят с тези болести.

Според последните проучвания коренът от глухарче е цитотоксичен за три вида човешки левкемични или ракови клетки.

Това означава, че убива до 96% от клетките в рамките на 48 часа!

 

Възниква въпросът: Дали това наистина работи?

В онкологията Карлолин Хам подложила на лечение с глухарче една възрастна пациентка, която страдала от много агресивна форма на рак.

Тя не е имала никакъв напредък, когато била подложена на химиотерапия, затова лекарят й е препоръчал да започне естествена терапия въз основа на корена на глухарче. Чаят от глухарче действа много бързо и засяга раковите клетки, като те се дезинтегрират за 48 часа, което позволява на здравите клетки да образуват нови.

 

Д-р Хам се свързала с един биохимик от Университета в Уиндзор, ръководител на изследване, проведено заедно с неговите ученици, където те събрали проби на кръвните клетки на 9 различни пациенти, които приемали екстракт от корен на глухарче. След 24 часа раковите клетки са били убити. “Той уби клетките много избирателно; уби само раковите клетки “, казал Панди. “Здравите клетки не умират.”

 

Свойства на това растение

Други проучвания са установили, че екстрактът от глухарче може да бъде потенциално активно вещество ефективно срещу рак, меланома и рак на простатата и на гърдата.

Това не е изненадващо, тъй като глухарчето е било използвано в продължение на векове като ефективно лечение в традиционната народна медицина.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...