Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, ноември 15, 2019

Грабнах един лимон и си го сложих в нощното шкафче, ако знаете какво ми се случи, направо не можах да повярвам

ноември08/ 2019

Сложете лимон на нощното си шкафче (Вижте какви чудеса върши)

Когато чуем за лимон първата асоциация е полезен плод.

С помощта само на един лимон може да се убедите в неговата магическа сила. Само мирисът на цитрусовият плод би могъл да ни накара да се чувстваме свежи и чисти.

Така е тъй като той е естествен антисептик.

А сокът му може да се справи и с най-упоритите петна.

 

Лимон поставен на нощното шкафче върши чудеса

Само ароматът на лимони може да подобри лошото ви настроение. Особено на тези, които страдат от тревожност и депресия. За да се убедите в магическата сила на полезните цитруси не само за храна може да изпробвате следващия трик.

Вечер преди лягане разделете един плод на лимон на четири части. Посолете го малко и го сложете в чинийка близо до мястото където спите. Ще се учудите какви полезни свойства има цитрусовият плод.

Във вашата стая ще мирише много по-хубаво. От колкото ако използвате освежител за въздух. Още повече, че ароматът ще е естествен и няма да е пълен с химикали каквито се съдържат в ароматизаторите.

Голямо облекчение ще получат тези, които страдат от астма или имат настинка или алергия. Вдишваният въздух ще е обогатен с аромат на лимон. Което облекчава затрудненото дишане.

 

Страдащите от хипертония ще свалят стойностите на кръвното си налягане. Мирисът на лимон ще изгони всички комари и останалите инсекти.

Когато се събудите ще усетите главата си бистра. Гърлото ви няма да е сухо и гласът дрезгав.

Като цяло ще се почувствате освежени. Сънливостта веднага изчезва когато се диша свежия цитрусов аромат. Действието му е по-добро от това на кафето.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...