Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, ноември 15, 2019

Остават ѝ няколко седмици живот, но Надя развълнува всички с посланието си

ноември10/ 2019

25-годишната Надя Милър знае, че й остават седмици живот, но въпреки това не губи от смелостта си и дори намери сили да остави послание за близките и приятелите си. Младото момиче страда от неизлечима болест – цистична фиброза , която постепенно обхваща белите й дробове и накрая спира да диша.

Животът би трябвало да е точно сега пред красивата Надя, но тя умира.

Младата жена научила за диагнозата си преди няколко години и тогава решила да живее „на пълно“, без да губи нито едно от усещанията си спрямо света.


 

Първо сбъдва мечтата си да отвори салон за красота. След това осиновява и няколко животни от приют, за които приятелят й обещава да поеме грижата, след като умре.

Независимо, че е тежко болна, Надя успява и да завърши университет.

Историята на младото момиче трогна целия свят, Надя не спира да споделя чувствата си с познати и непознати в интернет, опитвайки да ги научи на своите уроци.
 

През последните дни тя признава, че е уморена от борбата с тежката болест и липсата на кислород.

„Няма да се предам, но вече се отпускам и оставям болестта да ме обземе. Но моля ви, живейте живота си на пълни обороти, бъдете силни и никога не падайте духом“, пише умиращото момиче.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...